Musik til alle anledninger

Lounge

Afslappet baggrundsmusik, der får gæsterne til at slappe af og føle sig godt tilpas. Musikken tager ikke for meget fokus men er men skaber den rette hyggelige atmosfære til bryllupsreceptionen, cocktailpartyet eller under middagen. Det kan være jazz, blød pop eller sprøde, luftige elektroniske beats.

Fest

Skal musikken have høj intensitet, men stadig bestå af levende musikere, så er et liveband den ideelle løsning. Alt efter festens størrelse og budget kan det bestå af et band på 4-7 personer, der spiller de mest velkendte pophits i personlige fortolkninger med enorm tilstedeværelse og energi.

Club

Skal der være max gang i festen, så er DJ + sax blevet en uhyre popoulær løsning. Her garanterer jeg en højenergisk festoplevelse, der får gæsterne op af stolene og ud på dansegulvet, hvad end det er som en kort optræden eller at jeg bliver koblet på sammen med DJ'en under hele aftenen. Booker du mig, får du en saxofonist der har enorm erfaring på området. Jeg er ude at spille stort set hver weekend på natklubber til privatfester eller firmafester med nogle af landets bedste DJ's.

Popmusik

 

En eftertragtet løsning til bryllupper, fødselsdage og andre fester er at få et band til at spille dansemusik i 2-4 timers tid. Dette gør jeg i forskellige konstellationer afhængig af pris og behov. Det kan fx være vores 6-mands store festband Don’t go out at night Her spiller vi det bedste fra 80′erne, 90′erne og de nyeste hits i de nye årtusind.

En anden løsning kan være loungepræget popmusik med min duo der bærer det mundrette navn Sax & Klaver. Med saxofonen i front i lydbilledet spiller den melodistemmen på gode sange man kender skrevet af fx Michael Jackson, Saybia, Thomas Helmig eller Beatles. Denne løsning passer rigtig godt til mindre arrangementer med sparsom plads og gæsteliste. Det kan dog snildt udvides med bassist og trommeslager.

Bryllup

 

Saxofonens varme og bløde klang er som skabt til at blive hørt i kirkerummets store akustik. Skal I giftes og er ved at planlægge den store dag, er I meget velkommen til at hive fat i mig og få et tilbud. Også selvom det skal være en overraskelse til bruden eller brudgommen.

I årenes løb har jeg været heldig at glæde mange uanede hovedpersoner med deres yndlingssang, som oftest er i midt i cermonien i kirken, eller i forlængelse af en tale til festen senere på aften. Jeg spiller gerne den helt specielle sang, som I ønsker, og bruger tid på at lære den til perfektion, hvis den er ukendt for mig.

Af min erfaring passer saxofonen super godt til enhver given lejlighed til brylluppet. Som nævnt før kan det både være for at spille jeres sang, fortolket i en sensuel og romantisk udgave, eller der kan være saxofonbaggrundsmusik under receptionen eller middagen for at skabe en eksklusiv og afslappet atmosfære. Saxofonen kan endda også bruges senere på aftenen i forbindelse med et festband eller DJ der inviterer folk på dansegulvet og får dem til at blive der til langt ud på natten

Tusind tak for dit indslag med saxofon til vores bryllup, hvor du efter min tale spillede Billy Joel's "Just the Way you are" Det lød super godt og havde en rigtig god effekt. Jeg har efterfølgende fået mange positive og rosende tilbagemeldinger fra gæsterne. Jeg vil varmt anbefale dig til venner og bekendte.
Venlig hilsen en meget tilfreds brudgom. Jacob Lygaard

Jazz

Saxofonen er som skabt til at spille jazzmusik med dens gyldne tone. Det er den bløde, dejlige klang af saxofonen jeg har i fokus når jeg spiller jazzmusik. Denne varme saxofontone kan sammen med et lille jazzbands swingende rytmik skabe en dejlig afslappet atmosfære til reception eller baggrundsmusik. Som saxofonist har jeg mangårig erfaring ved netop at spille den slags musik. Med saxofonen som hovedinstrument i den slags besætning skaber man et let, legende men varm og nærværende lydbillede.

DJ

SAXOFON OG DJ TIL FEST – KLASSISK FORLØB

Booking af saxofonist og DJ egner sig godt til flere forskellige typer af fester. Det kan give ekstraordinær stemning til en reception, bryllup, natklub eller anden type fest hvor niveauet skal en tak op. Det svinger fra event til event hvordan det passer bedst at starte op. Til bryllup starter DJ’en ofte med at spille 5-10 numre hvorefter jeg som saxofonist stille og roligt kommer ind i lydbilledet. Til receptioner kan det omvendt være at jeg starter før DJ’en kommer på. Uanset hvilken konstellation så planlægges det i samråd. 

Saxofonisten spiller ofte mellem én til to timer. De sange som kag spiller over er numre hvor det i forvejen giver anledning til et blæseinstrument. Et godt eksempel er Mr. Saxobeat, der både er dansevenligt men også i forvejen har saxofon ind over. Andre eksempler er George Michael – Careless Whisper, Michael Jackson – Blame it on the Boogie, Daft Punk – Get lucky, Rune RK – Calibria. Det gælder om at udnytte de muligheder en DJ kommer med i samspil med saxofonens stemningsfulde toner. 

Det er muligt at ønske sange og spille dit favoritnummer. Det handler her om at finde nogle passager i nummeret hvor der ikke er for mange instrumenter i lyd-billedet, så der er plads til at saxofonen kan brilliere. Man kan også finde karaoke-versioner af udvalgte sange, som er uden vokal, som saxofonen kan spille over. Der er flere muligheder at gøre godt med så jeg kan skræddersy den rigtige løsning til dit festarrangementet.